top of page

Wie zijn wij?

Joost Baltussen

osteopaat DO MRO

Joost (1967) heeft zijn zesjarige opleiding tot osteopaat gevolgd aan het College Sutherland in Amsterdam. Voordat hij osteopaat werd, was hij fysiotherapeut. In 1998 kocht hij de praktijk Den Ilp. Daarvoor heeft hij drie jaar gewerkt in Zwitserland in een revalidatiecentrum. Daar specialiseerde hij zich in het behandelen van langdurige nekklachten, die vaak het gevolg waren van een whiplash. Tevens schoolde hij zich in NDT (revalidatie na een hersenbloeding), Maitland Manuele Therapie, Fysio Sport en deed hij de Master NLP opleiding.

 

Joost Baltussen staat officieel geregistreerd als osteopaat bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF). Alle bij de NOF geregistreerde osteopaten worden door de zorgverzekeraars officieel erkend.

 

Bel, WhatsApp of sms direct naar Joost:

06 38 666 725

of bezoek mijn eigen website: www.joostbaltussen.nl

Michel Hellingman

Fysiotherapeut

Manueel therapeut MMT

Michèl (1973) heeft heeft zich de afgelopen jaren breed ontwikkeld als fysiotherapeut. Zo heeft hij na zijn studie fysiotherapie de studie manuele therapie en sportfysiotherapie gedaan.  In 2008 heeft hij de opleiding tot Professional Master in de Manuele Therapie (MMT) succesvol afgerond. Ook maakt hij vijf jaar deel uit van de medische staf rond het eerste elftal van AZ.

Sinds 2011 heeft hij de opleiding tot dry needling therapeut afgerond.

 

Michel Hellingman staat officieel geregistreerd als fysiotherapeut en manueel therapeut bij de K.N.G.F. (Koningklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Alle bij de K.N.G.F.  geregisteerde manueel therapeuten worden door de zorgverzekeraars officieel erkend.

 

Bel, Whatsapp of sms direct naar Michel:

06 10 03 65 24

bottom of page